ernstig ongeval met letsel op heinoseweg

Op de N35 tussen Zwolle en Heino is vanochtend een 25-jarige automobilist uit Wierden ernstig gewond geraakt. Dat gebeurde ter hoogte van Wythmen. De brandweer heeft de man uit zijn auto bevrijd. Vervolgens is hij zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

De bestuurder raakte bekneld tussen twee vrachtwagens in de richting van Zwolle, waar toen al filevorming was. De achterste vrachtwagen kon niet op tijd anticiperen op de remlichten van zijn voorgangers, waardoor de personenauto in elkaar werd gedrukt. Naar de precieze toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. Van de auto is in ieder geval niet veel meer over.

Update 16:07 uur

Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat het slachtoffer van achter is aangereden door een 27-jarige chauffeur uit Daarle. Hij zag te laat dat zijn voorganger afremde, of nagenoeg stilstond. Hierdoor werd de auto van het slachtoffer tegen de vrachtwagen van een 26-jarige man uit Oldenzaal geduwd, die nog voor hem reed. De vrachtwagen van de man uit Oldenzaal botste vervolgens door de klap op de voor hem rijdende vrachtwagen, bestuurd door een 43-jarige man uit Dedemsvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.