eerste politie jeugdcertificaat voor heiko 14

De 14-jarige Heiko Obdeijn uit Schalkhaar is in het zonnetje gezet door de politie IJsselland. Hij werd vanmiddag ontvangen op het politiebureau aan de Mettingenlaan in Raalte, waar hij uit handen van teamchef Henk van Bussel een politie-jeugdcertificaat kreeg uitgereikt.

Heiko Obdeijn is de allereerste die zo’n certificaat in ontvangst heeft mogen nemen. Vanwege de oplettende Heiko kon de man, die op Eerste Kerstdag (met opzet) het water in reed bij Lettele en vervolgens leek te zijn verdwenen, toch nog worden opgespoord. Dankzij Heiko’s inbreng als getuige – hij had de man richting het bos zien lopen – kon de bestuurder worden getraceerd. De politie bedankte Heiko vanmiddag voor zijn belangrijke bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.