eerste lustrum voor tafeltennistoernooi heino

Tafeltennisvereniging Heino organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Open Heinose Tafeltenniswedstrijden in ‘t Roekenest. De inschrijving hiervoor sluit op 25 februari. Iedereen van 16 jaar en ouder die graag eens een balletje slaat of van gezelligheid houdt kan meedoen aan het toernooi. Elke deelnemer wordt op basis van eigen voorkeur ingedeeld op een van de drie voorrondes en wordt zo goed mogelijk op sterkte ingedeeld.

Deelnemers aan het toernooi spelen op één avond een aantal voorrondes en de avondwinnaars uit elke poule gaan door naar de finaledag op zaterdag 5 april 2008. De voorrondes worden gespeeld op vrijdag 7 maart, zaterdag 15 en zaterdag 29 maart en beginnen telkens om 19.30 uur. De finalewedstrijden overdag afgewerkt en starten om 10.00 uur ’s ochtends.

Dit jaar viert het regionale toernooi haar eerste lustrum en dat zal niet ongemerkt aan de deelnemers voorbij gaan. Er wordt extra aandacht aan de totale omlijsting van het toernooi besteed en er wordt ook extra ingezet op de campingklasse. Dit laatste komt onder andere tot uiting in prijzen als een ‘gratis verwenweekend’ op Camping Heino en een ‘gratis partijtje boerengolf met het hele gezin’ bij partystation de Remise.

Er wordt gespeeld in drie verschillende categorieën, waarin wordt gestreden om de Van Dam-bokaal. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Kampioen Open Heinose Tafeltenniswedstrijden’ noemen. Voor het inschrijven en meer informatie over het toernooi kan je terecht bij Regina Woerlee op telefoonnummer 0572-393349 of op staging2.ttv-heino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.