echt rotterdams theater in hoftheater

Het ‘Echt Rotterdams Theater’ staat zaterdag (16 februari) vanaf 20.00 uur in het Raalter Hoftheater. De groep neemt het publiek mee naar 1975: Toen was toneel heel gewoon!

De taxichauffeur Sjaak Bosman (Paul van Soest) is getrouwd met twee vrouwen. Dat gaat allemaal heel goed, totdat hij de held gaat spelen. In het park redt hij een oude dame die wordt beroofd. Het oude vrouwtje slaat met haar handtas helaas de verkeerde op het hoofd en Sjaak belandt in het ziekenhuis. Half verdoofd geeft hij twee huisadressen op. Oei, foutje! Sjaak heeft zijn dames dan heel wat uit te leggen.

Zoals gebruikelijk speelt er een ‘mystery guest’ mee met het ‘Echt Rotterdams Theater’, zo ook zaterdag in Raalte. Kaartjes kosten 16 euro en zijn te koop bij de VVV Raalte en via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.