dertig nieuwe scheidsrechters in salland

Maar liefst dertig jeugdspelers van de clubs SV Heeten, SV Raalte en Rohda Raalte zijn gisteren geslaagd voor de KNVB-cursus pupillenscheidsrechter. De verenigingen hopen op deze manier de jeugd alvast te oefenen in het leiden van wedstrijden, zodat ze ook in toekomst van scheidsrechters worden voorzien.

De deelnemers begonnen ’s morgens met een theorieronde en hadden na de lunch een praktijkgedeelte. Op de velden van SV Raalte speelden enkele E-teams van de betrokken verenigingen een oefenpartijtje in een prachtig voorjaarszonnetje, geleid door steeds wisselende scheidsrechters, die daarmee hun examen deden. Na afloop hiervan was er nog een afsluitende theorietoets. De KNVB-docenten waren vol lof over de goede opkomst en inzet van de deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.