Home / archiefcentraal / de tribute to the cats in oranjerie

de tribute to the cats in oranjerie

Het optreden van Tribute to The Cats Band moet het hoogtepunt worden van een muziekweekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 maart in de grote verwarmde feesttent aan het Anem in Wijhe. Het is de tweede keer dat Café De Oranjerie dit muziekweekend organiseert.

The Cats is een achtkoppige band uit Volendam. Al haar leden heeft een ruim muzikaal verleden. Er wordt ook met veel discipline gerepeteerd en gespeeld. In Wijhe staat er een optreden gepland van kwart voor negen tot één uur ‘s nachts. Logischerwijs staan er alleen nummers van The Cats op het programma. Een gewoon kaartje voor deze avond kost 16 euro. Voor een entreebewijs met tribuneplaats moet je 20 euro neertellen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag laat De Oranjerie het pontveer varen, speciaal voor de mensen die wonen aan de overkant van de IJssel. Op zaterdagavond 29 maart is er een rockfeest met muziek van Kabaal en de Boerhaarse band Dut Ow Deugt in het voorprogramma. De toegang is tot 22.00 uur gratis, daarna is dit vijf euro. Op zondag wordt er vanaf 15.00 uur een piratenmiddag met medewerking van de Vliegende Sallander georganiseerd. Ook zijn er dan live acts van onder andere het IJssel Duo, Silvia, Marco ten Kate en Jarno Smid. De toegang is dan gratis.

Heb je zin om gratis naar het muziekfeest van De Oranjerie te gaan? Eigenaar Tonny Geerts geeft namelijk vier mensen de kans. De eerste twee mensen die onder dit bericht een reactie plaatsen hebben recht op twee vrijkaartjes voor de Tribute to The Cats Band. Ben je te laat? Dan zijn de kaarten natuurlijk altijd nog te koop via www.deoranjerie.com en in het Wijhese café.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.