de snelste route naar zwolle gaat via wijhe

Onze Man treft het wel in zijn onderzoeksweek welke weg hem het makkelijkst van Raalte naar Zwolle leidt. De route via Wijhe stond vanmorgen op zijn programma, maar uit een reactie op deze site bleek het overbodig zelf te ondervinden dat die route wel snel is. Raalte-Wijhe-Zwolle lijkt daarom winnaar als het gaat om de snelste route naar Zwolle.

Dus koos Onze Man vanmorgen gewoon de N35. Is die afgezet… Ter hoogte van Wythmen bleek er een ernstig ongeval gebeurd. Dat heeft Onze Man zelf niet eens kunnen constateren, want hij moest op last van de politie de afslag Hoonhorst nemen. Net als alle anderen, waaronder een vrachtwagenchauffeur van een enorm grote truc met oplegger.

En zo werd het nog een gezellig ritje door de binnenlanden van Salland. Kop-staart op weg naar Zwolle, met af en toe alle tijd het platte land en de opkomende zon te bekijken. Want met een beetje tegenligger stond het al snel vast. Wielrenners die de fiets dit weekend uit de schuur halen wegens het mooie lenteweer kunnen die hoek van Salland daarom beter maar vermijden. De berm is er stuk gereden. Het modder ligt op de weg.

Wat de slotconclusie van de onderzoeksweek moet zijn? Met de auto over de reguliere weg kost het constant veel tijd om in Zwolle te komen. De sluiproute over Wijhe lijkt nog het meest gunstig. Sluipen door dorpen als Lierderholthuis en Laag Zuthem levert weliswaar iets tijdwinst op, maar ook minstens zoveel ergernis bij de bewoners van die dorpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.