Home / archiefcentraal / de normaal coverband naar ribsenblues

de normaal coverband naar ribsenblues

Op de website van Ribs&Blues staat dat het programma van de ‘Raalter Pinkster Party’ nog niet bekend is. Een bezoeker van Salland Centraal zocht verder op internet en attenteerde ons erop dat er al weldegelijk iets over bekend is. Dé Normaal Coverband met Hendrik Jan Bökkers (voormalig Jovink) in de gelederen komt op zaterdag 10 mei namelijk naar Raalte toe.

Dat is op de ‘Myspace’ van de band te zien. En op deze site valt te lezen dat ze naar de zogeheten ‘Raalter Pinkster Party’ komen. Dat wordt dus weer ouderwets boerenrock ’n roll op de zaterdagavond voorafgaand aan het festival.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.