de normaal coverband naar ribsenblues

Op de website van Ribs&Blues staat dat het programma van de ‘Raalter Pinkster Party’ nog niet bekend is. Een bezoeker van Salland Centraal zocht verder op internet en attenteerde ons erop dat er al weldegelijk iets over bekend is. Dé Normaal Coverband met Hendrik Jan Bökkers (voormalig Jovink) in de gelederen komt op zaterdag 10 mei namelijk naar Raalte toe.

Dat is op de ‘Myspace’ van de band te zien. En op deze site valt te lezen dat ze naar de zogeheten ‘Raalter Pinkster Party’ komen. Dat wordt dus weer ouderwets boerenrock ’n roll op de zaterdagavond voorafgaand aan het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.