de bagatelle proeven op de open dag

Restaurant de Bagatelle, tussen Raalte en Mariënheem, hield zowel vandaag als gisteren een open dag en gekeken naar het aantal bezoekers is dit een succes geworden. De gasten werden met een rondleiding op hun wenken bediend. Bovendien konden ze van alles proeven, van kalfstartaar tot zalm in bietensap.

Het oude, rustieke van vroeger is er vandaag de dag nog steeds, vermengd met wat moderner meubilair. Zo kun je de Bagatelle momenteel het beste omschrijven. Het restaurant is de afgelopen maanden veranderd en daarom is de open dag georganiseerd. Verder is ook de Bijvanckzaal veranderd, terwijl de Bagatelle nu ook een nieuw buitenterras heeft. Dat stroomt in de mooie lente- en zomermaanden ongetwijfeld vol met fietsers en verschillende dagjesmensen.

Tijdens de open dag, of eigenlijk open dagen, kon er van alles uitgeprobeerd worden. Je kon een kijkje in de keuken nemen en van alles proeven, iets wat de bezoekers dan ook naar hartelust deden. Ook in de andere zalen kon je rustig zitten en genieten van bijvoorbeeld een aardappelsalade. En zo kon het open huis onder de noemer ‘Proef de Bagatelle’ heel letterlijk genomen worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.