cheque van 3329 euro voor doe een wens

Enorm verrast waren Martine Weijmer en Ingrid Wibbelink van stichting ‘Doe een wens’ toen ze gisteren uit handen van Lisa Reimert en Nikkie Claasen en in aanwezigheid van wethouder Roger de Groot een cheque van 3.329 euro overhandigd kregen. Het geld is bijeen gebracht tijdens een actie, die de studenten voor school moesten uitvoeren en die door kinderen bij elkaar is gezwommen. De kids konden zich laten sponsoren bij het banen zwemmen en ook bedrijven hebben een bijdrage geleverd.

In de kerstvakantie hebben de twee Landstede-studenten op twee dagen verschillende spelletjes georganiseerd waar de bezoekers van zwembad Tijenraan aan mee konden doen. Om wat extra’s te doen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte, hebben zij geld ingezameld voor de stichting ‘Doe een wens’. Deze stichting laat de wens van een ziek kind in vervulling gaan en bezorgt het hele gezin een onvergetelijke dag. Zij werden daarbij ondersteund door Dinie Overmars vanuit de gemeente en door jongeren van het bureau SportEve, die allerlei activiteiten opzetten.

Lisa en Nikkie hadden een inschatting gemaakt en hoopten een bedrag van 750 euro binnen te halen. Zij waren dan ook enorm trots, toen zij gisteren de geldcheque met het definitieve bedrag konden overhandigen in het Raalter zwembad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.