carinova organiseert middag over diabetes

Carinova organiseert op 20 februari een themabijeenkomst over diabetes. Heb je een volwassen partner, vriend of vriendin met suikerziekte, dan ben je van harte welkom. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur en is in het Carinova-gebouw aan de Blekstraat 34 in Raalte. Je kunt je telefonisch aanmelden voor de bijeenkomst op 0900-8662 (lokaal tarief), kosten voor de middag bedragen 7,50 euro per persoon.

Suikerziekte brengt soms grote zorgen met zich mee en vraagt in ieder specifiek geval om de juiste aanpak. Hoe dat gaat en hoe dat bij anderen gaat wordt behandeld tijdens de bijeenkomst. Zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren of inzichten die in lastige momenten van pas kunnen komen?

Een verpleegkundige van Carinova zal een inleiding geven op het algemene thema. Zij zal ook ingaan op de ervaringen van de aanwezigen. De middag is vooral gericht op het begrip voor en door mensen die in hun naaste omgeving met een volwassene met diabetes te maken hebben. Waar nodig wordt er natuurlijk extra informatie over diabetes gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.