bridgeclubs in raalte gaan gefuseerd verder

Bridgeclub Salland en Bridge-liga Raalte gaan samen verder in een nieuw op te richten vereniging: Bridge-liga Salland. Het bestuur van beide verenigingen heeft deze week toestemming aan haar leden gevraagd om te fuseren. Nadat dinsdagavond eerst de leden van Bridge-liga Raalte hun fiat al hadden gegeven, werd de komende fusie gisteravond ook bij Bridgeclub Salland positief ontvangen.

In de nieuw op te richten vereniging zullen alle leden worden opgenomen. Dat zijn er iets minder dan 320. Daarmee kan de nieuwe vereniging direct een van de grootste bridgeclubs uit de IJsselstreek worden genoemd. Alleen Bridgeclub Entre Nous en Bridgeclub Klaver Vier uit Apeldoorn zijn met respectievelijk 344 en 321 leden nog groter in deze regio.

De speeldagen van de gefuseerde club blijven gehandhaafd ten opzichte van die van de twee afzonderlijke clubs. Dat betekent dat er op maandag- en woensdagavond wordt gespeeld op locatie Swaenewoerd, en dat fanatiekelingen ook op dinsdagochtend en donderdagmiddag nog terecht kunnen in de kantine van Rohda Raalte.

De fusie wordt op 1 juli definitief beklonken. Tot die tijd blijven de competities van beide verenigingen gewoon gehandhaafd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.