Home / archiefcentraal / boudewijn warbroek vertrekt bij de stentor

boudewijn warbroek vertrekt bij de stentor

De redactie Salland van de Stentor kan op zoek naar een nieuwe chef-redactie. Naar verluidt vertrekt Boudewijn Warbroek namelijk per 1 mei naar het Binnenlands Bestuur, een Nederlands politiek tijdschrift.

We hebben geprobeerd de Deventenaar om een korte reactie te vragen, maar hij is vandaag niet actief op de redactie en dus niet bereikbaar. Warbroek volgde in zijn periode bij de Stentor vooral de affaire rond oud-burgemeester Alex Bolhuis op de voet. De journalist schreef er zelfs een boek over, dat oktober vorig jaar werd gelanceerd.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.