borrelbron in olst wacht alleen nog op water

In het park De Olsterhof in Olst is gisterenmiddag de borrelbron geplaatst. De borrelbron is een ovaal waterelement van acht bij vier meter en zo’n veertig centimeter hoog. Op de borrelbron zit een knop. Met deze knop kan leidingwater door sleuven in het element worden gepompt. Kinderen mogen hiermee spelen. De borrelbron kan tevens als zitplaats worden gebruikt.

De borrelbron is gemaakt door Sterringhart Beton uit Hoofddorp. Met een zeer ‘bijzonder transport’ is de grote borrelbron vanuit het westen van het land naar Olst vervoerd. Met behulp van een zware telescoopkraan werd de bron op zijn plaatst gezet. Volgende week wordt de borrelbron aangesloten op de waterleiding en kan hij als speeltoestel in gebruik worden genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.