biertank komt bij lampe weldegelijk leeg

Harold Oosterlaar zei gisteren dat de biertank niet leeg zou raken. Dit is bij de ‘Zuip de Biertank Leeg-Party’ van gisterenavond in De Leeren Lampe echter wel gebeurd. Al vroeg op de avond zelfs. “Het werd uiteindelijk toch nog drukker dan we hadden verwacht. Het bierprobleem werd opgelost en het was uiteindelijk erg gezellig”, aldus Oosterlaar.

Het allerlaatste feest. Daar wilden vele Sallanders toch nog even bij zijn, blijkbaar. Uiteindelijk was het helemaal vol en konden er geen mensen meer bij. Maar de 2.500 mensen die binnen waren hadden het reuze naar hun zin. “De discogangers wilden een leuke afsluiting. Bij het weggaan gaven velen de beveiligers en medewerkers een hand en bedankten hen voor de vele mooie jaren. Dat was mooi om te zien”, zegt Oosterlaar tevreden.

De biertank raakte dus toch leeg. Al vrij vroeg op de avond zelfs. Echter, er was nog bier achtergehouden en de medewerkers van ‘Lampe’ waren druk bezig om grote kannen bier naar de bars toe te brengen. Daar werd het dan weer in kleine glaasjes gedaan.

En nu wordt De Leeren Lampe dus gesloopt. Overigens waren enkele discogangers daar al mee begonnen. Oosterlaar: “Er werden wat dingen vernield, maar het bleef gelukkig beperkt.” We zoeken nog naar foto’s. Ben je gisterenavond binnen geweest en heb je foto’s gemaakt, stuur ze dan gerust op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.