bewaar je snoeihout nog even voor paasvuur

Het voorjaar komt weer in zicht en daarmee komt ook het tuinieren op gang. Steeds meer mensen zijn al begonnen met het snoeien van bomen, zo ook alle gemeentes in de regio. Reden voor de Raalter zang- en gospelgroep Freedom om de voorbereidingen voor het traditionele paasvuur (Eerste Paasdag, 23 maart) op te starten.

Al je schone snoeihout kun je, tegen een vergoeding ten bate van Freedom, naar het terrein aan de Pleegsterdijk brengen. Vanaf 16 februari kun je daar op zaterdagen terecht. Voorafgaand aan het paasvuur hoopt Freedom Eerste Paasdag weer een paasvesper te kunnen houden. Tijdstip en plaats van deze viering worden later bekend gemaakt. Voor verdere inlichtingen over het brengen van hout bel je met de familie Booyink: 0572-360580.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.