bathmen te paard komt er weer aan

Paardensportevenement Bathmen te Paard komt er aan. Van 8 tot en met 15 maart staat Bathmen in het teken van het jaarlijkse paardensportevenement. Naast bekende programma-onderdelen als de menavond en de spring derby is er ook veel nieuws bij Bathmen te Paard. Bijvoorbeeld de dressuuravond op dinsdag 11 maart.

Bathmen te Paard is een activiteit van de ponyclub en rijvereniging Bathmen. Vrijwilligers van deze verenigingen heeft Bathmen te Paard opgestuwd tot een evenement met nationale bekendheid. Menners en ruiters met internationale faam nemen deel aan het evenement wat daardoor hoog aangeschreven staat bij publiek en sponsoren. Daar komen ook ieder jaar heel veel Sallanders op af. Om te kijken. En om mee te doen.

Bathmen te Paard kent enkele onderdelen die uniek zijn in de paardensportwereld. Denk aan de Eurocommerce Spring Derby, een springwedstrijd voor topruiters die zich onderscheidt door het derby-achtige parcours. Dit jaar is de Eurocommerce Derby op vrijdag 14 maart. Ook de finale van de Euregio Mencompetitie is zo’n niet weg te denken onderdeel. Zaterdag 15 maart eindigt Bathmen te Paard 2008 met een spectaculaire menwedstrijd.

Speciale gast tijdens de dressuuravond is Joost Peters. Hij is specialist in het maken van een kür op muziek. Zo is hij voorbeeld de maker van de jongste kür van Imke Schellekens-Bartels op muziek van Wibi Soerjadi. Bij Bathmen te Paard geeft Peters antwoord op de vraag: ‘Hoe maak ik een kür op muziek?’.

Bathmen te Paard wordt gehouden in manege ‘t Ruiterkamp aan de Koekendijk 20 in Bathmen. Kijk op staging2.bathmentepaard.nl voor het laatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.