azc raalte bijna teruggebracht tot weiland

Wie nog graag een glimp wil opvangen van het reeds gesloten asielzoekerscentrum in Raalte moet zeer snel zijn. De gebouwen worden momenteel namelijk in razend tempo afgebroken. Onze Man reed gisteren langs het AZC-terrein en maakte nog snel een foto. Op die foto is te zien dat de meeste gebouwen inmiddels zijn verdwenen.

Gezien ’t huidige beeld, lijkt de Centrale Opvang voor Asielzoekers (COA) dus te voldoen aan de eis van de gemeente Raalte: Alle gebouwen en bouwwerken van het voormalige AZC moeten voor 29 maart 2008 zijn verwijderd en voor 1 juli 2008 moet het terrein in oude staat worden opgeleverd. Oftewel als weiland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.