Home / archiefcentraal / automobilist 89 uit luttenberg overleden

automobilist 89 uit luttenberg overleden

De 89-jarige automobilist uit Luttenberg, die afgelopen dinsdag gewond raakte bij een ongeval op de Hottenvoortsweg, is gisteren in een ziekenhuis in Zwolle overleden. In eerste instantie leken de verwondingen van de man uit Luttenberg mee te vallen, maar uiteindelijk werden ze de man toch fataal.

De man sloeg door de voorruit en belandde tussen de auto en de slootkant. Zijn 88-jarige echtgenote zat als passagier naast hem in de auto. Een aanwonende hoorde de aanrijding en verleende eerste hulp. Het echtpaar werd door de hulpdiensten bevrijd uit zijn benarde situatie en voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De verwondingen van de twee leken in eerste instantie mee te vallen.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.