150 jaar parochieleven heino ludiek geopend

De Pastors Mijnhout en Noordink hebben de tentoonstelling ‘150 jaar parochieleven Heino’ in ‘d Olde Maelderije in Heino op ludieke wijze geopend. Dit gebeurde door het verwijderen van een ‘kerkdeur’ die toegang verschafte tot de tentoonstellingsruimte. Achter die kerkdeur stond een misdienaar klaar, die onder luid gebel het gezelschap naar de expositieruimte leidde.

De tentoonstelling valt samen met het 150-jarig bestaan van de parochie Heino. Het initiatief is afkomstig van de de vereniging voor Heemkunde Omheining. Giel Bisschop, lid van de werkgroep van Omheining, sprak een openingswoord waarin alle betrokken mensen voor hun inzet bedankt werden. Vanaf maandag 10.00 uur zijn de deuren voor het publiek geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.