zieke jan smeekens trekt zich terug

“De rol van Jan Smeekens is nagenoeg uitgespeeld”, aldus de commentator op Nederland 1, na de rit van Smeekens op de 500 meter. Iets bleek dat de rol van de Raalter sprinter helemaal is uitgespeeld. Hij heeft zich namelijk teruggetrokken in verband met ziekte.

De tijd van Smeekens was 35.61 seconden, wat hem slechts een zesde plek opleverde. De oorzaak van zijn matige rit werd later duidelijk. Bij de nabeschouwing kwam naar voren dat er een virus als het ware rondwaait in het stadion. Hier heeft Smeekens last van gekregen, maar waarschijnlijk is hij niet de enige.

Jacques de Koning won de rit met een tijd van 35.39 seconden. Opvallend was verder de lage klassering van Erben Wennemars. Met een tijd van 36.22 eindigde hij als vijftiende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.