winterstop is geen periode van stilzitten

Ondanks het feit dat vele vrijwilligers druk met de voorbereiding van de carnavalswagen zijn, was het afgelopen vrijdag druk in de kantine van VV Lemelerveld. Daar was de ‘dag van de vrijwilliger’, waarbij ruim zeventig vrijwilligers genoten van een hapje en een drankje. Dit verdienen ze ook wel, vond de voorzitter, want de winterstop is geen periode om stil te zitten.

Een gemengd gezelschap van jong en oud werd toegesproken door de voorzitter. Naast het dankwoord meldde de voorzitter dat de voetbalvereniging druk in de weer is om een gedeelte van de accommodatie van kunstgras te voorzien. Het aantal leden blijft jaarlijks stijgen en kunstgras is daarom zeer gewenst. Dat de winterstop ingegaan is, betekent niet dat de vrijwilliger op zijn of haar lauweren kan rusten. Het onderhoud op het sportpark moet zijn doorgang blijven vinden. Er moet gewoon getraind worden, het clubblad moet weer op tijd van de band rollen en zo kun je nog wel even doorgaan.

Kortom: Altijd bedrijvigheid die wel eens beloond mag worden. Toch heeft ook VV Lemelerveld nog een aantal vacante functies binnen de vereniging. Enkele helpende handen zijn daarom van harte welkom. Voor meer info: staging2.vvlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.