wijhenaar 35 overlijdt na eenzijdig ongeval

De bestuurder die gistermiddag met zijn auto van de dijk geraakt is op de Rijksstraatweg in Olst blijkt inmiddels te zijn overleden, dat meldde RTV Oost gisteravond laat. De 35-jarige invalide man uit Wijhe werd na het eenzijdige ongeluk vrijwel direct naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht, alwaar hij ’s avonds is overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Tussen zijn woonplaats Wijhe en buurtdorp Olst werd de man gistermiddag achter het stuur onwel. Daardoor botste hij tegen de vangrail, schoof vervolgens van de dijk (N337) af en belandde uiteindelijk in de uiterwaarden van de IJssel. Het voertuig kwam daarbij alleen met de voorkant van de auto in het water terecht. Een trauma-arts bracht de man naar het ziekenhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.