Home / archiefcentraal / wijhenaar 35 overlijdt na eenzijdig ongeval

wijhenaar 35 overlijdt na eenzijdig ongeval

De bestuurder die gistermiddag met zijn auto van de dijk geraakt is op de Rijksstraatweg in Olst blijkt inmiddels te zijn overleden, dat meldde RTV Oost gisteravond laat. De 35-jarige invalide man uit Wijhe werd na het eenzijdige ongeluk vrijwel direct naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht, alwaar hij ‘s avonds is overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Tussen zijn woonplaats Wijhe en buurtdorp Olst werd de man gistermiddag achter het stuur onwel. Daardoor botste hij tegen de vangrail, schoof vervolgens van de dijk (N337) af en belandde uiteindelijk in de uiterwaarden van de IJssel. Het voertuig kwam daarbij alleen met de voorkant van de auto in het water terecht. Een trauma-arts bracht de man naar het ziekenhuis.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.