wederom zware tegenstander voor kwiek

De vorige wedstrijd verloor Kwiek eervol tegen koploper Quintus. Morgen moeten de handbalsters het wederom tegen een zware tegenstander opnemen. VOC staat met slechts één verliespartij namelijk tweede.

Een zware kluif dus voor de Raaltese equipe. Het is niet de eerste keer dat er tegen VOC wordt gespeeld. De uitwedstrijd ging met 30-18 ruim verloren. Maar gekeken naar de wedstrijd van 22 december tegen de koploper is er van alles mogelijk. Het is zo’n wedstrijd waarin eigenlijk alles te winnen valt.

Met de steun van het thuispubliek moet de ploeg hopen op een stuntje. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Tijenraan aan de Zwolsestraat in Raalte. Het duel start om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.