Home / archiefcentraal / vuurwerk gaat in salland letterlijk de mist in

vuurwerk gaat in salland letterlijk de mist in

De mist begint weer iets op te trekken, maar juist tijdens de jaarwisseling was het zicht in Salland op sommige plaatsen niet meer dan tien meter. Vooral toen het traditionele vuurwerk de lucht inging nam die zichtafstand snel af. De kruitdampen konden letterlijk niet optrekken. En eigenlijk ging het vuurwerk daarmee ook de mist in.

De indruk bestaat dat menigeen zijn dure sierknallers niet heeft afgestoken. Of dat de komende nacht tot een kleine herhaling van oud en nieuw leidt zal zich uitwijzen. Anders zal het vuurwerk keurig op zolder tot de volgende jaarwisseling wachten. In dat geval zal het er wel helemaal hevig aan toe gaan. Of de mist en het vuurwerk tot extra ongevallen geleid heeft, is op dit moment niet te zeggen. Daarover later vandaag meer.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.