vrachtwagen rijdt zich klem onder viaduct

Het was vanmorgen weer raak: Een vrachtwagen die zich klem reed onder ’t viaduct op de Ganzeboomlaan richting Raalte Noord. Hoe hoog je wagen mag zijn staat precies aangegeven, maar het schatten van hoogtes is blijkbaar niet onze sterkste kant.

Een vers verbrokkeld plafond van het viaduct is het logische gevolg van de onoplettendheid op de vroege morgen. Of was er hier sprake van een gokje en dacht de bestuurder er nog wel net onderdoor te kunnen? Toen wij vanochtend ter plaatse waren was de vrachtwagen in ieder geval al weer gevlogen.

Gelukkig maar eigenlijk, want anders had het oponthoud veel langer geduurd. Nu heeft de klemgereden vrachtwagen slechts tussen half acht en half negen voor enige stremming van verkeer geleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.