vier afstanden bij schalmloop in marienheem

De deelnemers van het Sallandscrosscircuit maken zich op voor weer een nieuwe loop. Zondag 27 januari staat de Schalmloop in Mariënheem op het programma. Daarvan zijn twee van de vier afstanden opgenomen in het Sallandscrosscircuit. Het parcours leidt de deelnemers over een route van zowel verharde als onverharde wegen en paden. De start- en finishplaats is in alle gevallen bij sportcomplex ’t Asspel.

Bij zowel de mannen als de vrouwen is er op één afstand al een kampioen bekend. Martin Breunissen uit Raalte mag zich dit jaar de beste noemen over vijf kilometer, Gonny Homma uit Heino is bij de vrouwen op de tien kilometer niet meer te achterhalen. De afstanden die er nog wel echt om doen zijn de tien kilometer bij de mannen en de vijf kilometer bij de dames. Met name in die laatste categorie is de strijd om de eerste plaats erg spannend.

De eerste afstand is er zondag één voor de jeugd. De jongste lopers starten om 10.00 uur voor hun run over twee kilometer, zij kunnen zich tot 09.45 uur inschrijven voor 1,50 euro. De loop over vijf kilometer gaat net als de tien kilometer om 11.00 uur van start. Inschrijven kan tot 10.45 uur bij ’t Asspel tegen betaling van 2,50 euro. Inschrijven voor de halve marathon kan tot 10.15 uur, de loop over 21 kilometer start om 10.30 uur. Na afloop is er voor alle deelnemers gelegenheid om zich om te kleden en te douchen.

Voor meer informatie over de Schalmloop 2008 kun je terecht bij Harry Oosterwechel via harry_oosterwechel@hotmail.com of bij Willie Lozeman via glozeman@unlimitedmail.org.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.