Home / archiefcentraal / verzoek aan baas en hond hier geen stront

verzoek aan baas en hond hier geen stront

Hondenpoep, het blijft een groot probleem. Ook veel bewoners uit Lemelerveld ondervinden dagelijks hinder van hondenpoep. Op speelvelden, bermen en andere openbare plaatsen waar veel honden uitgelaten worden. Het is natuurlijk de verantwoording van de hondenuitlater om de poep ook op te ruimen, of te zorgen dat de hoge nood op de daarvoor bestemde plekken wordt gedaan.

Het wijkteam van Lemelerveld heeft besloten om hondenbezitters maar eens duidelijk te wijzen op het probleem dat hondenpoep verzoorzaakt. In Lemelerveld heeft het wijkteam de afgelopen dan ook borden geplaatst met een pakkende tekst die de baasjes moet aanspreken op hun gedrag, want een hond kan er immers niet veel aan doen.

Naast de borden worden er dit jaar ook twee hondentoiletten geplaatst in Dalfsen, en één of twee in Lemelerveld. Wanneer de toiletten geplaatst worden is op het moment nog niet bekend. De foto’s zijn afkomstig van Jan Duerink en Sukerbiet.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.