verschuiving in portefeuilleverdeling raalte

Met de installatie van Roger de Groot als nieuwe wethouder in de gemeente Raalte, is er ook een verschuiving opgetreden in de portefeuilleverdeling van de andere wethouders. Tevens is er een nieuwe portefeuille gecreëerd: Stategische Visie, Raalte 2020. Deze komt op het bord van Ben Haarman. Naast de portefeuilles, zijn de wethouders ieder ook contactwethouder voor een aantal dorpskernen in de gemeente. Ook in die verdeling is een enkele wijziging aangebracht.

De veranderingen betreft de portefeuilleverdeling beperkt zich tot een aantal kleine verschillen ten opzichte van 2007. Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat niet De Groot, maar wethouder Blijdenstein nu de portefeuille voor Personeel en Organisatie heeft toegewezen gekregen. Deze behoorde eerst tot het lijstje van voormalig wethouder Jos Elshof, die met ingang van 1 januari zijn functie bij de gemeente Raalte neerlegde.

De in Broekland woonachtige Elshof was tijdens zijn periode in het Raalter college de contactwethouder van Heino. Omdat zijn opvolger (Roger de Groot) zelf in Heino woont kon dit niet zomaar worden overgenomen. Het college wil per dorpskern namelijk geen contactwethouder hebben uit datzelfde dorp. Heino wordt nu door wethouder Haarman opgepakt, die ook al Nieuw Heeten en Luttenberg heeft. De Groot is nu de nieuwe contactwethouder van Raalte en Laag Zuthem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.