veel belangstelling voor toekomst van n35

Wat gaat er nu met de N35 ter hoogte van Raalte gebeuren? Die vraag houdt veel mensen bezig. Heel veel mensen zelfs. Zo is de actiegroep ‘N35-Raalte Rechtdoor’ inmiddels al dusdanig groot dat de bijeenkomst van vanavond, die allereerst gepland stond in het Raalter gemeentehuis, is verplaatst naar Zaal Zwakenberg.

Tijdens de bijeenkomst, die klokslag 20.00 uur begint, kunnen de bezorgde burgers van de actiegroep zich laten informeren door de wethouders Ben Haarman en Gerard Elferink. Daarnaast kunnen de burgers natuurlijk ook hun ongenoegen kenbaar maken. Een groot gedeelte van de mensen heeft dat vermoedelijk al gedaan, door te reageren op de ‘Beleidsnotitie Ruimtelijke Ontwikkeling Raalte Noord’. Daarop zijn bij de gemeente Raalte namelijk 169 zienswijzen binnengekomen.

Volgens het college van burgemeester en wethouders heeft die beleidsnotitie echter niets te maken met de besluitvorming over de toekomstige wegenstructuur, oftewel de N35 ter hoogte van Raalte. “Op de notitie zijn in totaal 169 zienswijzen ingediend, die op één na allemaal betrekking hebben op de varianten voor de toekomstige N35”, aldus het Raalter college, dat vanwege die ene zienswijze geen aanleiding ziet om de ‘Beleidsnotitie Ruimtelijke Ontwikkeling Raalte Noord’ aan te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.