Home / archiefcentraal / veel belangstelling voor plannen langkamp

veel belangstelling voor plannen langkamp

In het gebouw van de Landstede aan de Markeweg konden de bewoners van de wijk de plannen voor hun woonomgeving bekijken. Daarbij werd gediscussieerd over de voorstellen van de gemeente en kwamen veel bewoners met ideeën voor verbetering van de plannen.

Daarmee zijn de doelen van de info-bijeenkomst (informeren en reacties verzamelen) ruim gehaald. Veel aanwezigen maakten meteen gebruik van het reactieformulier om hun verhaal aan de gemeente kenbaar te maken. Reacties zijn nog altijd zeer welkom en kunnen tot 14 februari bij de gemeente ingediend worden. Dat kan door het inleveren van een reactieformulier bij de gemeente Raalte. Maar ook via het digitale reactieformulier op de website www.raalte.nl.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.