twee keer brons voor de assendorperzotten

Voor de dansmariekes van de Assendorperzotten uit Mariënheem is de spanning er af. Het eerste optreden zit er namelijk weer op. Afgelopen zondag (13 januari) konden zij voor het eerst dit jaar hun kunsten vertonen. Dat gebeurde bij de Intrada 2008 in sporthal de Hooiberg, georganiseerd door carnavalsvereniging de Iesselzotten uit Olst.

Van de Mariënheemse vereniging deden dit jaar zowel de jeugd- als seniorendansmariekes mee met het showdansen. Na vele uren trainingsarbeid waren de dames klaar om de strijd aan te gaan en twee geweldige dansen te laten zien. Dit deden zij niet alleen voor de jury, maar ook zeker voor alle meegereisde steun.

Het geschreeuw van vele supporters, Prins Marcel, Jeugdprins Joost, de seniorenraad en de jeugdraad is de jury dan ook niet onopgemerkt gebleven. Beide dansgardes keerden huiswaarts met een mooie derde plaats in hun categorie. Dat belooft dus nog wat voor het naderende carnaval. Voor een fotoalbum verwijzen wij graag door naar de website van de Assendorperzotten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.