twee bomen als teken van milieubewustzijn

Vandaag zijn er, op initiatief van de organisatie van het Pedro Pico Pop-festival, twee boompjes geplant voor jongerencentrum Traxx in Raalte. De organisatie van het muziekevenement, dat dit jaar op zaterdag 9 februari gepland staat, is zich bewust van de grote klimaatveranderingen wereldwijd, en wil zelf het goede voorbeeld geven.

Vanochtend gaf mede-organisator Maurice Endeman bij RTV Raalte een korte verklaring voor de actie. “Een boom is erg belangrijk voor de aarde en de mens. Het staat voor zuurstof. Hovenier Guus Schutte heeft ons deze twee bomen geschonken en daar zijn we erg blij mee. Wij willen ook graag een klimaatneutraal festival houden, door bijvoorbeeld door harde, bruikbare bekers te gebruiken in plaats van weggooibekers.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.