turntalentjes in hoogerheyne dit weekend

Wil je genieten van turnen op het allerhoogste niveau? Ga dan vandaag naar Sporthal Hoogerheyne in Heino. Daar komen vanaf 14.00 uur topturnsters uit Overijssel en Gelderland in actie. Dit alles in het kader van de regiofinales, die SC HEVO dit weekend in de sporthal organiseert. De turnsters uit de tweede en derde divisie waren gisteren aan zet. In totaal telt de regiowedstrijd ruim 300 deelnemers.

Een vakkundige jury keek gisteren kritisch toe en ook de tribunes waren goed gevuld met ouders of andere familieleden. Zij keken allemaal aandachtig naar de verrichtingen van de jonge talentjes (van 8 tot ongeveer 18 jaar) op brug, balk en vloer. Een spannend moment voor de turnsters, want er zijn meestal vele uren training aan vooraf gegaan. Zo trainen de topturnsters gemiddeld wel dertig uur per week! De prijzen worden vandaag uitgereikt door wethouder Yayeri Blijdenstein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.