timmerfabriek salland opent showroom

Bij Timmerfabriek Salland BV vindt vrijdag 25 januari de officiële opening van de showroom plaats (voor genodigden). Op zaterdag 26 en zondag 27 januari is er open huis, waarbij bezoekers zowel de timmerfabriek als de showroom kunnen bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur aan de Handelsweg 39 in Lemelerveld. Naast de uitbouw met een showroom is er tevens flink geïnvesteerd in het machinepark om de productie nog efficiënter te laten verlopen.

Timmerfabriek Salland BV is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie en verkoop van diverse houten kozijnen. Directeur Gerard Harmsen: “We kennen in de markt al de keukenspecialist en de specialist voor het sanitair. Graag dragen we met ons bedrijf bij aan de profilering van de specialist voor houten kozijnen in de branche. We zijn ervan overtuigd dat we met een showroom aannemers en particuliere klanten beter kunnen bedienen. Onze ambitie is een hogere kwaliteit te bieden tegen een gunstige prijsstelling.”

Timmerfabriek Salland met twaalf werknemers in dienst is een bedrijf dat kozijnen onder concept één, twee en drie van het KOMO-certificaat produceert en verkoopt. Deze kozijnen vallen onder het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ en kunnen geleverd worden inclusief tien jaar RSG-Garantie. Dat betekent dat kozijnen tien jaar gegarandeerd vrij zijn van schilderwerk. Naast kozijnen, ramen, deuren en vensters wordt hang- en sluitwerk verkocht.

De showroom straalt sfeer uit. Met de creativiteit waar Harmsen bekend om staat is de ruimte ingericht. “Er is een opstelling van authentieke houtgevels te zien. Deze gevels zouden voor een monument in aanmerking kunnen komen. De gevels zorgen voor een aangename entourage. Bezoekers kunnen in rust en sfeer de materialen bekijken en beoordelen. Het geeft toch een ander gevoel dan wanneer je in een bouwmarkt staat om spullen uit te kiezen”, aldus Harmsen.

Als extra kunnen bezoekers tijdens de open dagen plaatsnemen in een oldtimer. Hiervan wordt een foto gemaakt en gratis aan de belangstellenden toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.