theatergroep koeloeur bestaat tien jaar

Het jaar 2008 is een feestelijk jaar voor Koeloeur uit Heino, want de theatergroep bestaat dan precies tien jaar! De groep, die zich toelegt op het spelen van ondersteunende mime-acts maar vooral veel optreedt als living statues, is op zoek naar versterking. Maar dat moet wel een vrouw zijn.

Koeloeur treedt gemiddeld ongeveer vijftien keer per jaar op met (zelfbedachte) acts als bijvoorbeeld Tango, Play-mobile en Egg Head. De groep geeft optredens in heel Nederland en heeft al diverse prijzen gewonnen, zoals het NK Living Statues van Noord Nederland in 2005 en de Friese Open kampioenschappen in Bolsward. Vooral met de vitrine-act is de groep erg succesvol.

De bezetting ziet er als volgt uit: Daan Utermark, Gerda van Vliet, Kees Koopman, Wim Holsappel, Peter Borgers (technische man) en Monique Butink. Omdat laatstgenoemde afscheid gaat nemen, wordt hiervoor vervanging gezocht. Marjoke Utermark valt zo nu en dan in en verzorgt samen met Annelies Borgers de grime. Dames die wel interesse hebben, kunnen contact opnemen met Daan Utermark (0572-392874). Meer informatie over Koeloeur is te vinden op staging2.theaterdingen.nl, link naar Koeloeur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.