taart voor pascal na het winnen van tv quiz

De quiz van het Schooltv-weekjournaal was voor basisschool de Schutse een groot succes. Pascal Nelissen van groep 8 was de uitverkorene om de Raalter school te vertegenwoordigen in de quiz van het educatieve kinderprogramma. Hij moest het daarin opnemen tegen Luc de Haan uit Heino. In alle vroegte vertrokken zij, afzonderlijk, vanochtend al richting de studio’s in Hilversum. Pascal ging uiteindelijk als winnaar weer naar huis.

Voor de klasgenootjes van Pascal was het vanochtend al bijna net zo spannend. Wethouder De Groot van onderwijs kwam langs om samen de tv-uitzending te kijken. Die was om 11.00 uur live te zien op Nederland 3. Na afloop was het wachten totdat Pascal zich weer op school meldde. Met de taart die de wethouder had achtergelaten wisten de leerlingen natuurlijk wel raad. Ook de klasgenoten van Luc in Heino kregen overigens een taart van de kersverse wethouder.

Op de foto’s hieronder staat de thuiskomst van Pascal na een heftig ochtendje in de studio’s van het Schooltv-weekjournaal in Hilversum. Later vandaag komen er misschien ook nog foto’s vanuit de studio zelf. Met dank aan Katja Jansen van de Schutse voor de medewerking.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.