syb van de kast eenmalig in het hoftheater

Syb van der Ploeg, beter bekend als Syb van de Kast, treedt komende vrijdag op in het Hoftheater in Raalte. De 41-jarige zanger en tekstschrijver verliet in 2002 de Friese band, maar al in 2006 hield de voltallige bezetting een succesvol reünieconcert. Dat was voor Syb de reden om toch weer wat meer met de populaire nummers van de Kast te gaan doen. Daarom is de originele muziek van de popgroep nu ook te horen in Sybs theaterprogramma ‘Alles uit de Kast en meer’.

Vijf jaar nadat hij uit de Kast stapte blikt de charismatische zanger terug. Niet alleen op de jaren met de band, maar ook op de succesvolle muzikale periode daarna. Syb heeft na zijn afscheid bij de Friese formatie niet stil gezeten. Met zijn Engelstalige hardrockband Spanner boekte hij met name in Duitsland veel successen. In Nederland behaalde Syb lovende kritieken voor zijn acteerprestaties in de musicals Nostradamus en Rembrandt.

In de theatershow die komende vrijdag (25 januari) in het Hoftheater te zien is zijn naast de klassiekers van de Kast ook nummers te horen van Sybs nieuwe Nederlands-Friese album dat op stapel staat. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn te koop bij de VVV in Raalte en via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.