sv haarle wint eigen zaalvoetbaltoernooi

Haarle heeft het eigen zaaltoernooi voor veldteams op haar naam geschreven. Nadat het vrijdag nog als beste derde doorging, bleek het gisteren in de finalepoule de sterkste.

Haarle was het enige team dat niet verloor. De wedstrijden werden nipt gewonnen, maar het gebeurde wel. En zo kwamen ze door twee overwinningen en evenzoveel gelijke spelen op acht punten. De Zweef en Heeten verloren ieders één keer en kwamen op een gedeelde tweede plek met zeven punten. Vierde en vijfde werden Raalte en Zwolle.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Het bleef sportief en de wedstrijden waren alleraardigst. Minpuntje is de blessure die Bart Krieger van SV Nieuwe Heeten opliep. Hij heeft de binnenband van zijn knie iets opgerekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.