suzanne wint meet and greet met metalband

“Hartstikke gaaf! Een meet and greet met de leden van SuidAkrA, een plek op hun gastenlijst, de nieuwste cd van de band, een paar t-shirts met opschrift, stickers én een patch!” roept Suzanne Hartholt uit Lierderholthuis dolenthousiast. De achttienjarige studente is in de zevende hemel. Ze deed namelijk mee aan een wedstrijd die de Duitse Black Folk metalband SuidAkrA had uitgeschreven en hoorde vrijdag dat ze de hoofdprijs in de wacht heeft gesleept met haar zelfgemaakte cartoon.

De opdracht was iets creatiefs te maken over de band, zoals een filmpje, een gedicht, een foto of een verhaal. Volgens Suzanne is het maar een simpel filmpje. “Maar toch vonden ze mijn inzending origineel genoeg voor de hoofdprijs. In de cartoon is te zien dat de leden de juiste look niet kunnen vinden voor hun clip. Ze meten zich daarom allerlei looks aan; De gangsterlook, de glamrock, de ghoticlook enzovoorts. Net als ze de moed willen opgeven vinden ze de juiste look en dat is dus de look die ze momenteel ook écht hebben…”

Suzanne is al een tijdje hartstochtelijk fan van SuidAkrA en heeft de groep deze zomer nog in Wacken (Duitsland) zien optreden. Trots: “Eén van de shirts die ik vandaag heb gekregen, heeft één van de bandleden daar nog gedragen!” Het filmpje is inmiddels te vinden op Youtube.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.