Home / archiefcentraal / springen op van alles en nog wat

springen op van alles en nog wat

Alle spring-in-het-veldjes uit Heino beleefden zaterdag een fijne dag in sporthal Hoogerheyne, waar gymnastiekvereniging SC Hevo haar jaarlijkse springfestijn organiseerde. De zeer sportieve activiteit was zowel voor leden als niet-leden.

De dag was bedoeld om de springgroep Hevo te promoten. De kinderen mochten allerlei springtoestellen uitproberen, zoals de opblaastumbling, minitrampoline, de dubbeltrampoline, verhoogd vlak, de pegasus en de grote trampoline, waar je mega-hoog op kon springen. En het was nog gezellig ook, want alle deelnemers kregen drinken en chips.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.