sp wil discussie over recreatiewoningen

De gemeente Raalte heeft onlangs aangegeven scherp te gaan toezien op permanente bewoning van recreatiewoningen. Daar kreeg de SP in Raalte veel verontwaardigde reacties op. Reden voor de partij om een debatavond over het thema te organiseren.

Daarbij worden bewoners en omwonenden van De Stoevinghe, Old Heino, Camping Heino, Camping Krieghuusbelten, Camping De Luttenberg, Bungalowpark Schoolbosweg, Sallandshoeve, Parc Salland en overige recreatieverblijven in de gemeente Raalte op maandag 28 januari uitgenodigd. Verder is de avond voor iedereen toegankelijk en worden betrokkenen uitgenodigd vooraf hun ervaringen met de gemeente aan de partij kenbaar te maken, via een mail naar raalte@sp.nl.

Er zijn ook panelleden aangewezen, namelijk: Hans van Leeuwen (SP-kamerlid), Frans Franken (voorzitter Belangenvereniging Vrij Wonen), Willy Lourenssen (SP-fractievoorzitter in Raalte) en Gerrit van Hoorn (bewoner van een recreatiewoning). De debatavond begint om 20.00 uur in De Veldhoek, aan de Lemelervelseweg 37 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.