smullen van veel lekkernijen in de mozaiek

De activiteitencommissie van De Mozaïek houdt donderdag 24 januari een grote proeverij. Vanaf 19.00 uur kan er die avond volop geproefd en gesmuld worden van veel lekkernijen, gepresenteerd door vijftien bedrijven uit Lemelerveld en omstreken.

Veel producten kun je gratis proeven. En voor sommige producten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot één grote overdekte markt met prachtig aangeklede marktkramen, zitjes en sta-tafels. Neem donderdagavond 24 januari met je gezin, buren, vrienden en kennissen dus een kijkje op deze groot opgezette proeverij. De entree is gratis. Voor meer info over de zeer culinaire avond kijk op staging2.kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.