Home / archiefcentraal / sfeer proeven bij open huis carmel college

sfeer proeven bij open huis carmel college

Leerlingen van groep 8 en hun ouders kunnen van 22 tot en met 24 januari sfeer proeven op het Carmel College Salland in Raalte, want dan houdt de school open huis. Het open huis is tevens interessant voor leerlingen uit de tweede klas van het Vmbo, om een goede keuze te maken in welke richting zij verder willen. Ook gediplomeerde Vmbo-leerlingen die naar Havo 4 willen zijn van harte welkom.

Er wordt aandacht besteed aan het reguliere onderwijsaanbod, maar ook aan de speciale onderwijsprogramma’s zoals Havo-gt, GymPlus en de mogelijkheid voor Vmbo-ers in te stromen in Havo 4. Bovenbouw leerlingen zijn daarnaast volop aan het werk om te demonstreren wat de verschillende bovenbouwrichtingen zoals Zorg en welzijn, Groen, Techniek en Economie inhouden.

Gediplomeerde Vmbo-leerlingen die willen instromen in Havo 4, maar nog niet bekend zijn met de locatie Hofstedelaan in Raalte zijn van harte welkom op het open huis Havo/Vwo. Om 20.00 uur is een voorlichtingsronde waarbij Havo-leerlingen over hun eigen ervaringen spreken en aansluitend een rondleiding geven. Het Carmel College Salland biedt voor leerlingen – die qua niveau tussen Vmbo-gt en Havo zitten – de dakpanklas Havo-gt aan. Na dit brugklasjaar stromen de leerlingen door naar Havo 2 of naar Vmbo-gt 2.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.