schaatscursus nog met vallen en opstaan

De prijsvraag die wij tijdens de feestdagen organiseerden in samenwerking met de ijsbaan van sport- en recreatiecentrum De Scheg in Deventer heeft natuurlijk ook een winnaar opgeleverd. Rick Meijerink uit Heeten, 15 jaar, heeft de eerste drie lessen van de kerstvakantiecursus er inmiddels al weer opzitten. Het leren schaatsen gaat – zoals bij iedereen – met vallen en opstaan, maar er worden iedere dag vorderingen gemaakt.

“Toen Rick hoorde dat hij de prijsvraag gewonnen had was hij erg enthousiast”, zegt Christian Jeurnink van De Scheg. “Hij wilde graag wat te doen hebben in de kerstvakantie en niet alleen maar om het huis heen hangen. Rick kende De Scheg vooral van het zwemparadijs. Hij was daar afgelopen vrijdag nog geweest. Vroeger heeft hij al eens meegedaan met het schoolschaatsen op de ijsbaan. Verder houdt Rick van karate, scouting en vissen.”

De schaatscursus gaat op zich best wel goed. Rick schaatst mee in een gezellige groep medecursisten van gelijk niveau. Iedereen is erg enthousiast en er zijn dan ook veel leuke momenten op het ijs. Het doel van deze week is voor de 15-jarige Heetenaar om zondag goed recht op de schaatsen te staan, want nu is dat nog niet helemaal het geval. Als dat wel zo is hoopt Rick op de rechte stukken behoorlijk wat snelheid te kunnen maken.

Wordt vervolgd…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.