samenwerking bij rosenmontagconcert

De beide Raalter carnavalsverenigingen de Zwabberaars en de Stöppelkaters organiseren gezamenlijk op maandagmorgen 4 februari 2008 voor de tweede keer het Rosenmontagconcert. Deze keer wordt dit bijzondere carnavalsconcert met artiesten ‘van weleer’ en ondersteund door DJ Bas in De Leeren Lampe in Raalte gehouden. Het Rosenmontagconcert zal net als vorig jaar dus weer een muzikale carnavalshappening worden. De Deventer HanzestadBand zorgt voor de muzikale hoofdnoot.

Het repertoire is gekozen uit het bigband-jazz songbook met bekende swingstukken van bijvoorbeeld Duke Ellington, Count Basie en Billy Strayhorn. Om het kijk- en luistergenot te verhogen worden ter afwisseling ook andere muziekstijlen aan het fraaie repertoire toegevoegd, zoals diverse bluesnummers, nummers van Tito Puente en Chuck Mangione; toppers van de Blues Brothers, Blood Sweat and Tears, Jim Croce en Miles Davis. Ook eigentijdse popmuziek siert de repertoirelijst. Daarnaast ‘eigen’ arrangementen van Alex Brusse en Joop Jurgens. Het gehele repertoire wordt grotendeels gebracht met zang van Jacqueline Heijse.

Naast de bigband uit Deventer treden de dames van ‘Just Us’ uit Heino op met een medley van bekende Abba-nummers. Om het programma compleet te maken is er een surprise-act, die echt niemand mag missen. Het programma wordt gepresenteerd door Annet Zwakenberg en begint om 11.30 uur (zaal open om 11.00 uur). Liefhebbers moeten er snel bij zijn, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de losse verkoop.

Tijdens de afterparty treden diverse lokale en regionale artiesten op met ‘Tribute to Heaven’, een ode aan overleden artiesten met onder meer Roy Schulten, Dick Kruitbosch en Johan Bril. Ook verzorgt de winnaar van de ‘Stöppelkraker van het Jaar’ een optreden. De vriendengroep Roalte Wille won in november met het aanstekelijke ‘Het is Carnaval’. Waarbij vooral de ronduit fantastische kleding van de vrouwelijke leden opviel.

Nieuw dit jaar is het buffet, waarvan tijdens de afterparty gebruik kan worden gemaakt. Ook tijdens deze party zullen verschillende Raalter artiesten zorgen voor een echte carnavalsstemming. Na deze carnavalshappening staat het gezamenlijk dweilen langs de Raalter café’s op het programma.

Kaarten voor het Rosenmontagconcert en de afterparty kosten 11 euro. Wil je gebruik maken van het buffet, dan is de toegangsprijs 22 euro. De kaarten zijn te koop bij Annie Schulten en bij De Leeren Lampe. Bezoekers kunnen ook kaarten reserveren door het formulier op de website van de Stöppelkaters in te vullen. De kaarten zullen dan thuis worden bezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.