salland wonen nieuwe naam bws en saalien

Salland Wonen. Dat is de naam van de gefuseerde corporaties BWS en Het Saalien. Beide woningcorporaties waren vorige week al druk met verhuizen, maar zijn gisteren officieel samengegaan. Om dat feit te vieren, ging het personeel vanochtend van start met een nieuwjaarsreceptie in ’t Kulturhus. Tijdens die receptie werd de nieuwe naam onthuld.

In het Raalter Kulturhus was onder andere ook entertainer Erik Hulzebosch. De voorganger van Maaike Jansen (Hulzebosch won namelijk de eerste editie van het programma ‘So You Wannabe A Popstar’) sprak de aanwezigen op geheel eigen wijze toe. En dat leverde uiteraard de nodige lachsalvo’s op. Alle huurders van de nieuwe woningcorporatie Salland Wonen worden doormiddel van een brief op de hoogte gebracht van de naamswijziging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.