ruiterdagen ook bij ponys een groot succes

Amazone Simone Haarman heeft met haar pony Ginger de Sallandse Ruiterdagen gewonnen. Zij is lid van de ponyclub de St. Steffenruiters uit Raalte en komt uit in de klasse B/L in de categorie ABC. In de finaleronde reed Simone foutloos, net als in de vijf voorgaande omlopen. De snelle tijd kon door niemand worden verbeterd, ook niet door Simone zelf met haar andere paard Gotcha.

De Sallandse Ruiterdagen voor pony’s werd op woensdag 2 en donderdag 3 januari gehouden in Manege Bartels in Mariënheem. Twee dagen prachtige strijd voor een felbegeerde plaats in de finale leverde tal van spannende momenten op. De finale was in alle categorieën nog spannender en zorgde zelfs voor een aantal witte gezichtjes bij de deelnemers, ouders, opa’s en oma’s.

Naomi van de Berg van ponyclub de Kloosterruiters uit Middel mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen in de klasse B/L categorie DE. Zij was de beste met haar pony Elustro. In de klasse M, Z en ZZ ging Linsey Zonnebeld met Lizzy van ponyclub de Eschruitertjes uit Wierden met de hoofdprijs naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.