rov zeer tevreden over project beveiliging

Het Raalter Ondernemers Verbond is bijzonder te spreken over de wijze waarop het project collectieve beveiliging functioneert. De keuze voor Veneberg Security in plaats van Securitas blijkt een schot in de roos.

“De auto’s en mensen van Veneberg zijn regelmatig in ’t centrum te vinden. En als het nodig is, zijn ze heel snel ter plekke. Dat is te danken aan het feit dat ze in Raalte een standplaats hebben. De service gaat zo ver dat ze zelfs regelmatig ongevraagd controleren of de winkeldeuren op slot zijn”, aldus Jan Alferink, bestuurslid van het ROV met collectieve beveiliging in zijn portefeuille.

Overigens maakt Alferink graag van de gelegenheid gebruik om collega’s op te roepen zich aan te melden voor het gezamenlijk project. “Het wordt financieel natuurlijk een stuk aantrekkelijker als er meer deelnemers zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.