Home / archiefcentraal / rov wil ook volgend jaar nieuwjaarsfeest

rov wil ook volgend jaar nieuwjaarsfeest

Het bestuur van het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) hoopt dat er ook volgend jaar weer een groots opgezet nieuwjaarsfeest – zoals de laatste jaren bij De Leeren Lampe – wordt gehouden. Het ROV juicht zoiets zelfs toe. Zeker, omdat daarmee aantoonbaar minder schade wordt aangebracht aan de winkels in ‘t centrum.

Waren er vorig jaar en ook in 2006 nog aardige schadeposten als gevolg van vandalisme; dit jaar bleef het tijdens de jaarwisseling rustig in het centrum van Raalte. De politierapporten vermelden slechts één aanhouding. Het rustige verloop van oud en nieuw is waarschijnlijk te danken aan de enorme mist, maar zeker ook aan het nieuwjaarsfeest in De Leeren Lampe.

Gezien de plannen van horecaondernemer Harold Oosterlaar is het echter nog maar de vraag of er eind dit jaar opnieuw een dergelijk feest kan worden georganiseerd. De kwestie zal ook aan de orde komen in een gesprek dat het ROV-bestuur binnenkort heeft met wethouder Yayeri Blijdenstein.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.